«Είμαστε χαρούμενοι που σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν είναι κυβερνητικό, είναι εθνικό και πατριωτικό, η δυνατότητα να φτάσουμε σε κάθε άκρη της χώρας και να ενημερώσουμε σωστά», είπε ο Βασίλης Κικίλιας παρουσιάζοντας την επίμαχη ρύθμιση κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για την αναδιοργάνωση του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων.


Υπέρ της τροπολογίας Κικίλια τάχθηκαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. «Παρών» δηλώνουν ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25 ενώ «όχι» η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος νωρίτερα είχε επιδοθεί σε ντελίριο ανάπτυξης ψεκασμένων θεωριών στη Βουλή, δηλώνοντας «καλύτερα ψεκασμένος, παρά εμβολιασμένος».

Στις αρχές της εβδομάδας, ο υπουργός υγείας είχε συναντηθεί με εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ έκανε λόγο για ένα εγχείρημα που όμοιό του δεν έχει κληθεί να διαχειριστεί η χώρα.

«Να μεταδώσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού» λέει ο Βασίλης Κικίλιας

«Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να γίνει μόνο από τα υπουργεία, και φορείς. Μπροστάρηδες μπαίνουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, η Εκκλησία της Ελλάδας, ο Α και Β βαθμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Να μεταδώσουμε σωστά το μήνυμα του εμβολιασμού σε κάθε γωνιά της χώρας», σημείωσε.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.