Με το βιβλίο – αυτοβιογραφία του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Σιαμάτρα, που μόλις κυκλοφόρησε, οι εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία εγκαινιάζουν μια νέα σειρά με προσωπικότητες της οικονομίας και του επιχειρείν. 

 

Το νέο βιβλίο, που φέρει τον τίτλο «Η Ζωή μου», περιγράφει την πορεία ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε να δημιουργήσει τον όμιλο «Σιαμάτρας», ο οποίος, με δεκάδες σημαντικά έργα, καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο των τεχνικών-εμπορικών εταιρειών διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

Η περιγραφή αυτής της πορείας, από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της, είναι ένα σεμινάριο προσπάθειας που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία.



Εξομολογούμενος τους λόγους που τον οδήγησαν να γράψει την αυτοβιογραφία του, ο Δημήτρης Σιαμάτρας περιγράφει ότι μέσα από το συγκεκριμένο βιβλίο θέλει να τιμήσει τους  αείμνηστους γονείς του, να ευχαριστήσει την οικογένεια του, να παρουσιάσει τ’ αδέλφια του, να αναφερθεί στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, να τονίσει τη Βλάχικη καταγωγή του, τον τόπο που γεννήθηκε, το Κοκκινοπλό του Ολύμπου, αλλά και την Ευκαρπία, στην οποία μετακόμισε η οικογένεια του, να κάνει αναφορά σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα, να ευχαριστήσει τους πελάτες του ομίλου. Τέλος, να μιλήσει για τη σχέση του με την πολιτική, τον αθλητισμό και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ.


Η επιμέλεια της αυτοβιογραφίας του Δημήτρη Σιαμάτρα έγινε από τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντώνη Ωραήλογλου. Η έκδοση συμπληρώνεται με φωτογραφικά στιγμιότυπα. 


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.