Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος επικεφαλής κλιμακίου εργαζομένων του ΣΠΑΠ μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Αττικής, για την προμήθεια  αλατιού ( χύμα και σε σακούλες)  για την άμεση αντιμετώπιση των πιθανών επερχόμενων φαινομένων χιονόπτωσης και παγετού.

Τις επόμενες ώρες ο ΣΠΑΠ αναλόγως της έντασης των καιρικών φαινομένων θα προμηθευτεί και άλλη ποσότητα σε  αλάτι σε σακούλες (εκτός αυτού που ήδη υπάρχει)  προκειμένου να το διανέμει προς τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΠ για χρήση από τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Σήμερα μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη μας παραδόθηκε αλάτι χύμα και σε σακούλες από την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πιθανή επερχόμενη κακοκαιρία σύμφωνα με τη μετεωρολογική πρόβλεψη. 

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ένταση των καιρικών φαινομένων, θα προμηθευτούμε και άλλη ποσότητα αλατιού σε σακούλες το οποίο και θα διανείμουμε στους Δήμους - Μέλη του Συνδέσμου μας και το οποίο με τη σειρά τους οι Δήμοι - Μέλη του ΣΠΑΠ θα το τοποθετήσουν σε κεντρικά σημεία προκειμένου να το προμηθευτούν οι πολίτες για χρήση. 

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει έγκαιρα προνοήσει και προγραμματίσει την προμήθειά του σε αλάτι έχοντας ενεργή σύμβαση προμήθειας αλατιού τόσο σε σακούλες όσο και χύμα.

Παράλληλα έχει συντηρήσει τα εκχιονιστικά του μηχανήματα έτσι ώστε να είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις ενδεχόμενες ανάγκες και να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πιθανή επερχόμενη χιονόπτωση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Κόκκαλη για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να διανείμουν έγκαιρα αλάτι στους δήμους της Αττικής  αλλά και στον ΣΠΑΠ  για την αντιμετώπιση της πιθανής επερχόμενης χιονόπτωσης».Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.