Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε όλη τη χώρα μέλη της ΟΝΝΕΔ, αλλά και νέοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα έδωσαν αίμα στηρίζοντας όλους εκείνους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη και ενισχύοντας, παράλληλα την τράπεζα αίματος της Οργάνωσης. 





Είναι η δεύτερη δράση αιμοδοσίας που διοργανώνεται από την ΟΝΝΕΔ σε ανταπόκριση του καλέσματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καθώς λόγω της πανδημίας τα αποθεματικά του αίματος συνεχώς λιγοστεύουν παρά το γεγονός ότι η ζήτηση παραμένει υψηλή. Η ΟΝΝΕΔ αποδεικνύει έτσι τη διαρκή και συνεπή στάση της στα ζητήματα εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης και στέλνει ξανά το μήνυμα πως η προσφορά προς το συνάνθρωπο είναι και θα πρέπει να αποτελεί καθημερινό βίωμα και στάση ζωής.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση σε άλλο ένα κάλεσμα για αιμοδοσία που απηύθυνε η ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου. Στην πιο δύσκολη εποχή, τέτοιες εικόνες στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς». 

Φωτογραφικό υλικό από την πανελλαδική δράση αιμοδοσίας της ΟΝΝΕΔ μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.dropbox.com/sh/twklzssm6fiwrmb/AAC5MqsOAupcB26qDwFDqziHa?dl=0


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.