Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Διονύσου με θέμα την αντιμετώπιση / αντικατάσταση τεχνικών έργων που διέρχονται από 6 περιοχές ρεμάτων του Δήμου Διονύσου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. μεταξύ του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και της Εντεταλμένης Συμβούλου Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Ευρώπης Κοσμίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Έργων Στέφανου Κριεμάδη και του Συμβούλου Γεωτεχνικής Μηχανικής Δρ.Παναγιώτη Ανδρέου.

Ο κ.Ανδρέου παρουσίασε την προτεινόμενη βέλτιστη τεχνικο-οικονομική Λύση, η οποία προβλέπει παρεμβάσεις σε 6 ρέματα του Δήμου με σκοπό τη μείωση επικινδυνότητάς τους λόγω πλημμυρών. Τα ρέματα αυτά βρίσκονται σε Άγιο Στέφανο (Σωκράτους & Κλειούς), Σταμάτα (Μεγάλου Αλεξάνδου-Παπανικολή και Μεγάλου Αλεξάνδου - Αγίου Φανουρίου), Άνοιξη (περιοχή ΔΕΗ-BIC) και Κρυονέρι (Λ.Κρυονερίου και Κυκλαμίνων).

Οι απαιτούμενες Μελέτες (τοπογραφικών, υδραυλικών, στατικών, γεωτεχνικών, περιβαλλοντολογικών) εκπονούνται με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε δύο περίπου μήνες.

Ο κ.Καλαφατέλης έκανε λόγο για ένα σημαντικό έργο που έχει ανάγκη ο Δήμος Διονύσου και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την αρμόδια Εντεταλμένη Ευρώπη Κοσμίδη, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά τους με σκοπό την επίλυση χρόνιων προβλημάτων προς όφελος των πολιτών.   

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.