Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης συνεχίζουν να επιχειρούν στις δυο δημοτικές ενότητες κρατώντας ανοικτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Από την αρχή της πρωτοφανούς χιονόπτωσης το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου αξιοποιώντας το σύνολο του διαθέσιμου εξοπλισμού με ρίψη αλατιού και κοπές πεσμένων δέντρων έπραξε, ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων, που είχαν δημιουργηθεί και να διευκολύνουν την πρόσβαση στην πόλη.

Οι πολίτες, που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 15323, 2106145100, 2106145130, 2132051717 και 2132051753. Επίσης οι πολίτες που χρειάζονται βεβαίωση για την εργασία τους μπορούν να αποστείλουν το αίτημά τους και τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση email) στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου: protokollo@likovrisipefki.gr 

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα συνεργεία  του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της έντονης και πρωτόγνωρης  χιονόπτωσης κι από τη πρώτη στιγμή  βρίσκονται συνεχώς και επιχειρούν στους δρόμους του Δήμου μας. Έτσι καταφέραμε να διατηρήσουμε όλους τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς για ασφαλή μετακίνηση αυτοκινήτων, με εκχιονιστικά μηχανήματα, με ρίψη αλατιού και κοπές από πολλές πτώσεις δέντρων που συνέβησαν σε δρόμους του βασικού δικτύου. Σήμερα πάλι από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ανοικτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται, η γραμμή Α8 της αστικής συγκοινωνίας λειτουργεί κανονικά και ο ΔΕΔΔΗΕ αποκαθιστά τμηματικά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου μας. Τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν να επιχειρούν και να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων μέχρι την αποκατάσταση όλων των λειτουργιών στην πόλη μας».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.