Με την νέα Δημοσκόπηση της Opinion Poll που έκανε για λογαριασμό της εφημερίδας Political η υφυπουργός εργασίας πραγματικά «ξύνει τον πάτο» αφού τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ Πειραιά πήρε περιέργος ακριβώς το ίδιο ποσοστό !!!! Φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν πως το Μαξίμου θέλει οπωσδήποτε να την κατεβάσει σε κάποια από τις δυο περιφέρειες του Πειραιά αν και η ίδια επιθυμεί τον Νότιο Τομέα.

Κατά τα άλλα το Αχτύπητο δίδυμο στον Πειραιά! Δεν χτυπιέται με τίποτα. οι δυο πρώτοι βουλευτές στην Α’ και την Β΄ Πειραιά, ο Κώστας Κατσαφάδος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος «παίζουν» χωρίς αντίπαλο.


 


Ο Κ. Κατσαφάδος επιλέγεται από το 36.8% ως ο Βουλευτής με την μεγαλύτερη συμβολή και ισχυρή πολιτική παρουσία, όταν ο δεύτερος Ν. Μανωλάκος συγκεντρώνει το 12%. Στο ερώτημα δε της σταυροδοσίας με δικαίωμα μέχρι δύο σταυρούς επιλέγεται από το 50.2% όσων θα ψηφίσουν Ν.Δ , όταν ο δεύτερος Γ. Μελάς επιλέγεται από το 20.1%.

Ο Δ. Μαρκόπουλος επιλέγεται από το 38.6 % ως ο Βουλευτής με την μεγαλύτερη συμβολή και ισχυρή πολιτική παρουσία. Στο ερώτημα δε της σταυροδοσίας με δικαίωμα μέχρι τρεις σταυρούς επιλέγεται από το 47.4%% όσων θα ψηφίσουν Ν.Δ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.