Η επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ αναρτήθηκε μαζί με φωτογραφίες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο των εορτασμών, δεν θα μπορούσε να λείπει το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση απέστειλε η βασίλισσα.

Στην επιστολή της, μεταφέρει στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου τις ευχές της στον λαό της Ελλάδας.

Παράλληλα, η βασίλισσα δηλώνει βέβαιη πως μετά από έναν δύσκολο χρόνο, εξαιτίας της πανδημίας, οι εορτασμοί της παλιγγενεσίας θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερους χρόνους.

Η επιστολή της Βασίλισσας Ελισάβετ αναρτήθηκε μαζί με φωτογραφίες από την παρέλαση στην οποία παρέστη και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.


«Με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου για την Ανεξαρτησία, θα ήθελα να σας μεταβιβάσω Εξοχότατη τα συγχαρητήριά μου, μαζί με τις καλύτερες ευχές για τον ελληνικό λαό. Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη πως οι εορτασμοί των 200 ετών της ανεξαρτησίας θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερους καιρούς, καθώς ενδυναμώνουν της θερμές σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και λαών», γράφει στην επιστολή της η Ελισάβετ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.