Στις φήμες χωρισμού από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τις δύσκολες στιγμές που περνάει αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Πατούλη ήταν φανερά φορτισμένη μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια ευχήθηκε καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνά και ανέφερε ότι περνά «τη βία της σιωπής» και ότι ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί από το σπίτι και δεν επικοινωνεί μαζί της, ούτε για τα θέματα του γιου τους Αλέξανδρου.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα», είπε και συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο, στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν».

Απαντώντας στην ερώτηση στο πώς έφυγε ο Γιώργος Πατούλης από το σπίτι, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχει ξαναμιλήσει». Όπως είπε, ο ίδιος επικοινωνεί με τον γιο τους, αλλά δεν επικοινωνεί μαζί της ακόμη και για τα θέματα τα οποία αφορούν τον γιο τους και για τα οποία χρειάζεται την έγκρισή του για τους ειδικούς.

Και συνέχισε: «Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου».

«Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν βγήκα στα κανάλια και έλεγα αυτά που έλεγα, γι- αυτό και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος», συνέχισε.

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε και στην ερώτηση αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους: «Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή -χωρίς να ξέρω τον λόγο- δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά, σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω. Τον προκαλώ λοιπόν, εφόσον δεν έχει απαντήσει και έχει δείξει αυτή την αναλγησία, για μια επικοινωνία».

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.