Επίσκεψη στο Δήμο Διονύσου πραγματοποίησε την Πέμπτη 22/4 η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της οποίας είχε συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου με το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, Αντιδημάρχους, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και δημοτικούς συμβούλους.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, συνοδευόταν μεταξύ άλλων από το Βουλευτή Επικρατείας και πρώην Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον Γραμματέα Επικοινωνίας Παναγιώτη Βλάχο. Εκτός από το Δήμαρχο Διονύσου στις επαφές ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωτάκης, Χρήστος Παπαβασιλείου και Γιάννης Τσουδερός,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Αρνής, Μιχάλης Τσιλιγκίρης, Τάσος Μπάσης και Σταύρος Ουσταμπασίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρης Μπαμπανίκας.

Η κ.Γεννηματά είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί γύρω από τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο, συμπεριλαμβανομένων των δυσμενών επιπτώσεων που υπήρξαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε, απευθυνόμενος στην κα Γεννηματά, ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το Δήμο ειδικά σε ότι αφορά τα ζητήματα πολιτικής προστασίας είναι σημαντική η από κοινού συμπόρευση και στήριξη τόσο της Πολιτείας, μέσω της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και των άλλων κρατικών φορέων, όσο και του συνόλου των πολιτικών κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Κινήματος Αλλαγής.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Διονύσου και των κατοίκων του, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου προκειμένου να είναι εφικτή η καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από τη «Μήδεια».   

Ο Δήμαρχος Διονύσου ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για το ενδιαφέρον της για τα ζητήματα του Δήμου και την προσκάλεσε να επαναλάβει σύντομα την επίσκεψή της.

Η κα Γεννηματά πραγματοποίησε ακόμη περιοδεία στο Δήμο Διονύσου ενώ επισκέφθηκε και Κλιμάκια των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.  

 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.