Ο Δήμος Διονύσου και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια της Β΄Τάξης του Γυμνασίου Άνοιξης Ευτυχία Ελένη (Νεφέλη) Αλεξίου, η οποία κατέκτησε το 1ο βραβείο στο διεθνές forum MUN WEB21 (Conference hosted by the Webster Leiden Model United Nations Association).

Η μαθήτρια, στο πλαίσιο συμμετοχής του Σχολείου στο Διαγωνισμό, κέρδισε το 1ο και μοναδικό βραβείο «Best Delegate Award», μετά από διαδοχικά debates στην αγγλική γλώσσα με 97 εκπροσώπους απ’όλο τον κόσμο, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν όλοι φοιτητές Πανεπιστημίων ! Η διεθνής διάκρισή της, αποτελεί τιμή για το Γυμνάσιο Άνοιξης και συνολικά τα σχολεία του Δήμου Διονύσου αλλά και την Ελλάδα.

Η παρουσίαση της μαθήτριας αφορούσε σε προσομοίωση διαδικασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την περιβαλλοντική μόλυνση στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τόσο η υπεύθυνη καθηγήτρια Σταυρούλα Κόνιαρη όσο και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Άνοιξης Αθηνά Μπελέρη υποστήριξαν από πλευράς του σχολείου την προσπάθεια της μαθήτριας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Συγχαίρω θερμά εκ  μέρους του Δήμου και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας τη μαθήτρια του Γυμνασίου Άνοιξης για τη σπουδαία  διεθνή επιτυχία της, που μας κάνει όλους περήφανους. Η Ευτυχία Ελένη είναι η καλύτερη πρεσβευτής του Δήμου μας σ’όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά αλλά και η ισχυρή θέληση επιβραβεύονται. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Άνοιξης αλλά και τους γονείς της».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.