Τη δημιουργία μητρώου εθελοντών αποφάσισε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την υπ. Αριθ 39/ 29-3-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Μαρτίου 2021. Το μητρώο εθελοντών δημιουργείται με στόχο την καταγραφή, οργάνωση και ενεργοποίηση της μεγάλης διάθεσης για προσφορά που έχει παρατηρηθεί στην πόλη μας και την αξιοποίηση της στο μέγιστο βαθμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να καταγραφούν στο μητρώο μπορούν να ενημερωθούν και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου δηλώνοντας ταυτόχρονα τα πεδία ενδιαφέροντος του και τους τομείς που θα επιθυμούσε να ασχοληθεί. (περιβάλλον, υγεία, κοινωνική συνοχή, ΑμεΑ, πολιτισμός, αθλητισμός, τρίτη ηλικία, πολιτική προστασία).

Μετά την καταγραφή και τη δημιουργία του μητρώου, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προτίθεται να οργανώσει ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις για τους εγγεγραμμένους πλέον εθελοντές και παράλληλα να καλούνται όσοι διαθέτουν διάθεση και χρόνο να πλαισιώνουν κάθε σχετική πρωτοβουλία του Δήμου σύμφωνα με το πεδίο ενδιαφέροντος τους.

Η τήρηση του μητρώου θα γίνεται με πλήρη συμμόρφωση των διατάξεων GDPR με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα.

Για την εγγραφή σας στο μητρώο, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου:www.vvv.gov.gr/kainotomies/ethelontis

Για πληροφορίες: 

Τηλέφωνο: 2132020136 

e-mail: ethelontis@vvv.gov.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.