Στις 5 διακριθείσες ομάδες πανελλαδικά που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ST3dM2021 (Τρισδιάτατη Μοντελοποίηση), με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Δημήτρη Φωτιάδη, συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου καθώς και του 1ου Δημοτικού Διονύσου.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν συνολικά 5 σχολεία σε 2 κατηγορίες βραβείων: Ειδικό Βραβείο 3D Σχεδιαστών & Ειδικό Βραβείο Ερευνητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα 5 βραβευμένα σχολεία, τα δύο από αυτά (2ο ΔΣ Αγίου Στεφάνου & 1ο Διονύσου) ανήκουν στο Δήμο Διονύσου ενώ είναι και τα μοναδικά Δημόσια Σχολεία που βραβεύθηκαν.

Ακόμη υπογραμμίζεται ότι τα δύο σχολεία έλαβαν μέρος χωρίς να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ενώ η προετοιμασία τους έγινε εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, πέραν του διδακτικού τους ωραρίου και των προβλεπόμενων ωρών, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν, τον εκπαιδευτικό κ.Δημήτρη Φωτιάδη, τη Διευθύντρια του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου κ.Κατερίνα Μπρις, το Διευθυντή του 1ου ΔΣ Διονύσου κ.Φώτη Περρή, και όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Διονύσου που προωθούν αντίστοιχες καινοτόμες δράσεις.

Εδώ θα βρείτε τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού ST3dM2021 για τα Δημοτικά Σχολεία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.