O Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος συμμετείχε στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης με θέμα τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου και για την προετοιμασία και τον καλύτερο συντονισμό της παρούσης αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προέδρευσε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Κοκορόσκος και συμμετείχαν o Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σώματος Γιώργος Πετρόπουλος καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, τους αιρετούς και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης για την επιτυχημένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπήρξαν κατά την χειμερινή περίοδο και ειδικότερα για την αντιμετώπιση της  πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Μήδεια» καθώς και για τον εξαιρετικό σχεδιασμό για την παρούσα αντιπυρική περίοδο.

Ο ΣΠΑΠ έχει διαχρονικά άριστη συνεργασία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και θα τον  συνδράμει και φέτος  σε ότι χρειαστεί.

Ο Σύνδεσμος θα στείλει για μία εβδομάδα ένα συνεργείο πέντε (5) ατόμων με σκοπό να βοηθήσει στους καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις σε σημεία που θα τους υποδειχθούν από τα στελέχη του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης. Θα συνδράμει επίσης στο μέτρο του δυνατού, με το τριαξονικό φορτηγό που διαθέτει, προκειμένου να βοηθήσει στην αποκομιδή των κλαριών.

Εύχομαι σε όλους καλή και ασφαλή αντιπυρική περίοδο».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.