Η ομαλοποίηση των δρομολογίων της Αστικής Συγκοινωνίας της γραμμής Ζηρίνειο-Κρυονέρι-Σταμάτα-Διόνυσος-Εύξεινος Πόντος ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ν. Κορινθίας Παναγιώτη Μάρκελλο και το Διευθυντή Συγκοινωνιακού Έργου Αναστάσιο Μήτσου, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου  Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρη Ράικου και του Εντεταλμένου Συμβούλου Οικονομικών Πόρων - Ψηφιακών Εφαρμογών και Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Τσουδερού.

Σε συνέχεια των πρόσφατων κρουσμάτων ζημιών και λεηλασίας σε λεωφορεία, που είχαν ως συνέπεια τη διακοπή των δρομολογίων με εντολή του ΟΑΣΑ, ο Δήμαρχος ζήτησε και έλαβε τη δέσμευση να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των δρομολογίων στο σύνολό τους, με την παράλληλη διασφάλιση επιβατών και οδηγών.

Ακόμη έγινε αναφορά και στο ζήτημα που έχει προκύψει με 4 στάσεις του ΟΑΣΑ επί της Λεωφόρου Μητροπολίτου Κυδωνιών στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, οι οποίες όπως διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας ενδέχεται να μετακινηθούν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να καταργηθούν.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διάθεση και βούληση όλων των εμπλεκομένων μερών να διατηρηθεί το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας για κάθε πολίτη.  Τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου όσο και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας συμφώνησαν να διατηρήσουν ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με το παραγόμενο μεταφορικό έργο εντός του Δήμου Διονύσου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.