Απάντηση για τις ανυπόστατες κατηγορίες δημότη του νησιού ,εξέδωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνος , και για την αποκατάσταση της αλήθειας  απέστειλε την εξής αναφορά: 

 Σχετικά με όσα αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης Γεώργιος σε ιστοσελίδα, στο FB της ομάδας πού είναι διαχειριστής, για τα δήθεν γεγονότα που έλαβαν χώρα στους κωπηλατικούς αγώνες που πραγματοποιήσαμε στις εγκαταστάσεις μας, στα πλαίσια των Σαλαμινίων στις 29/09/2021 και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής :

1. Κατόπιν αιτήματος μας οι υπηρεσίες του Δήμου μας κάλυψαν όλες τις ανάγκες και το κόστος της διοργάνωσης για την άρτια διεξαγωγή της, παρέχοντας μας τα μετάλλια - κύπελλα, τα καύσιμα μέσω χορηγού, τον ιατρό αγώνων, την καθαριότητα του χώρου, καρέκλες για τους θεατές και μικρογεύματα (σάντουιτς) για 100 αθλητές.      
2. Κανένας εκ των μελών του Δ.Σ, και των προπονητών δεν ζήτησε από κανέναν επιπλέον μικρογεύματα, γιατί δεν χρειάστηκε παρόλο που το σύνολο των συμμετεχόντων αθλητών ήταν 110 και με κανέναν δεν έγινε συζήτηση να προσφέρει επιπλέον μικρογεύματα.
3. Δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία στην οργάνωση των αγώνων από γονέα ή συνοδό αθλητή σχετικά με την μη παροχή μικρογεύματος.
4. Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι καλέστηκαν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο στις απονομές και είχαν όλοι την δυνατότητα να εκφράσουν χαιρετισμό, όπως έκαναν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος.
5. Οι αγώνες που πραγματοποίησε ο Όμιλος μας διεξήχθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αποσπάσαμε τα εύσημα από όλους τους φιλοξενούμενους Ομίλους και την Κωπηλατική Ομοσπονδία και προβάλλαμε με τον καλύτερο τρόπο το φιλόξενο Νησί μας.



Κατόπιν όλων των ανωτέρω καλούμε τον συμπολίτη μας κ. Κρανιδιώτη να ανασκευάσει την απολύτως αναληθή ανάρτηση του, πού ίσως προέκυψε από κακόβουλη πληροφόρηση του δήθεν γονέα αθλητή του Ομίλου μας, είμαστε πρόθυμοι να τον ενημερώσουμε για τα πραγματικά γεγονότα και τον πληροφορούμε ότι τιμούμε και ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και τον Δήμαρχο κ. Παναγόπουλο, που πρόθυμα στηρίζουν το έργο μας και είναι αρωγοί σε κάθε μας εγχείρημα.
Δηλώνουμε δε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τον ιστορικό Όμιλο μας, ως εργαλείο πολιτικών σκοπιμοτήτων και μέσο αντιπολίτευσης στην δημοτική αρχή,
Λειτουργούμε επί 50 συναπτά έτη προσφέροντας διέξοδο στην νεολαία του Νησιού μας, διακονώντας τον ναυταθλητισμό και αναδεικνύοντας Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιους Πρωταθλητές και πλήθος Πανελληνιονικών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.