Με απόφαση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης όρισε  Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου και Αναπληρωτή Δήμαρχο τον Αντώνη Τσελέντα, Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού την Παναγιώτα Σοκορέλη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών τη Μαρία Μουρατίδη, Αντιδήμαρχο με εποπτεία του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, του Γραφείου Δημότη, των Διεθνών Σχέσεων,  και της Επιχειρηματικότητας την Άννα Ασπραδάκη, ενώ παραμένει Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ο Σταύρος Μονεμβασιώτης. 

Επίσης ο κ. Μαυρίδης όρισε Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, χωρίς αντιμισθία, τον Βαγγέλη Παπανικολάου και Αντιδήμαρχο Ισότιμης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, χωρίς αντιμισθία, τον Γιώργο Καρύμπα. 

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στης εξής δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά τον Παναγιώτη Μπόλλα, τον Δημήτρη Κοκορόσκο και τη Δέσποινα Μεντεσίδου για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις Αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή αυτής της θητείας και τις οποίες με συνέπεια υλοποιούμε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαριάννα Μαμαλάκη και τον Παναγιώτη Πανταζή για την προσφορά τους στη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ από θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου και τον Βαγγέλη Παπανικολάου από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΠΕΑΠ».

Ο κ. Μαυρίδης συνέχισε αναφέροντας: “Στους νέους Αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα εργασίας. Μαζί και σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα, στην Κική Νικολαροπούλου που παραμένει στη θέση Προέδρου του ΠΕΑΠ και στους νέους  Αντιπροέδρους του ΚΟΙΠΑΠ Θάνο Πιπερίγκο και του ΠΕΑΠ Δημήτρη Κοκορόσκο, όπως και στους Προέδρους των δύο Σχολικών Επιτροπών Γιάννη Μαραμαγκιόλη και Γιώργο Τσόλα. Μαζί με τα άλλα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών μας Προσώπων έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά των τελευταίων δύο ετών. Ο στόχος  όλων μας είναι να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι και έτσι να κάνουμε τη ζωή όλων μας στην πόλη μας ακόμη καλύτερη».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.