Ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αν και μοναδικός μονομάχος προς το παρόν της ερχόμενης αυτοδιοικητικής αναμέτρησης στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου ανακοινώνοντας ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία, έκανε ευθεία επίθεση στον πολιτικό κύκλο από τη Βάρη που φαίνεται να συσπειρώνει μια νέα παράταξη.


Την ερώτηση έκανε ευθέως ο Ρόμπερτ Κιουτσουκαλτιντζίογλου σχετικά με τη δυσαρέσκεια που εκφράζεται από δημότες της Βάρης, για να λάβει μια εξίσου ευθεία απάντηση ότι “στη Βάρη γίνεται σήμερα κατασκευαστικό πρόγραμμα ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν έχει δει ποτέ η πόλη και έρχονται κάποιοι και λένε ότι την έχουμε εγκαταλείψει”.


Φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη Αναστασίου, αλλά χωρίς να τον κατονομάσει, ο Δήμαρχος των 3Β τόνισε ότι “δεν θα ανεχθούμε να μας κουνάει το δάχτυλο κάποιον ο οποίος έχει συμμετοχή σε καταστροφικές πολιτικές για την πόλη”. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη ρυμοτόμηση της συνοικίας Μηλαδέζα, η οποία όπως είπε παραστατικά κάνει για “ανταρτοπόλεμο πόλεων”.

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.