Στην  κοινή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του  Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος  του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης  Σιώμος.

Η κοινή συνεδρίαση  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στα γραφεία Ηρακλείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη και συμμετείχαν τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ καθώς  και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης.

Από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συμμετείχαν στην κοινή συνεδρίαση ο Πρόεδρος Νίκος Χιωτάκης, ο Αντιπρόεδρος  Βλάσσης Σιώμος και τα μέλη Νίκος Γιαλιτάκης, Ρένα Καραλαριώτου και Γιώργος Μπρούλιας. Στην συνεδρίαση παρέστησαν επίσης τα στελέχη από την Οικονομική Διεύθυνση της ΚΕΔΕ Σωτήρης Μαντές, Γιάννα Κουντουριώτη και Δημήτρης  Θεοδώρου. 

Ο Γιάννης Κουράκης καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, έκανε μια «νοερή» ξενάγηση στην Κρήτη του πολιτισμού και της μοναδικής βιοποικιλότητας και ομορφιάς. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ αναφέρθηκε στις δημιουργικές δραστηριότητες των ανθρώπων του νησιού στον Πρωτογενή τομέα και τον Τουρισμό, καθώς και στην εξέχουσα θέση που έχουν κατακτήσει παγκοσμίως το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τα Ερευνητικά Ιδρύματα. Αναφορά επίσης έγινε στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Κρήτη καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ ενέκρινε στην συνεδρίαση του την εισήγηση του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου  Νίκου Χιωτάκη με θέμα "Οικονομικός Απολογισμός – Ισολογισμός των ετών 2018, 2019 και 2020".




O Βλάσσης Σιώμος Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Πεντέλης στην τοποθέτηση του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννη Κουράκη και καλό φίλο από πολύ παλιά όπως τον χαρακτήρισε, για την άψογη φιλοξενία, αναφέρθηκε σε θέματα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν τους δήμους της χώρας μας.



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.