Διαστάσεις εμμονής παίρνει η απέλπιδα προσπάθεια της ηλεκτρονικής εφημερίδας parapolitika.gr να στηρίξει το αυθαίρετο αφήγημα που έχει εφεύρει εδώ και έναν χρόνο η ίδια, χωρίς κανένα απολύτως ψήγμα αλήθειας, ότι  δήθεν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Βλέποντας μάλιστα ότι ο ισχυρισμός είναι τόσο φαιδρός που πέφτει στο απόλυτο κενό, η ιστοσελίδα προσπαθεί με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα,  υπογεγραμμένα ακόμα και από τον ίδιο τον εκδότη του Γιάννη Κουρτάκη, να πείσει για την ανύπαρκτη είδηση πιστεύονται ότι με τον τρόπο αυτό θα πλήξει τον κ. Κωνσταντέλλο.

Προφανώς έχει προκαλέσει ενόχληση σε πολύ συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους, που κινούνται στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, η προσήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου σε βιώσιμες πρακτικές όπως εκφράζονται από τη θέση που κατέχει ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ένωσης  Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) οι οποίες μάλλον θίγουν τα συμφέροντα τους και χαλάνε τα σχέδια τους, σχέδια που περιλαμβάνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο και παρά το γεγονός πως ο κ. Κωνσταντέλλος παραμένει ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να έχει διεκδικήσει ποτέ κομματική στήριξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το συγκεκριμένο ΜΜΕ και διάφοροι «δορυφόροι» του, επαναλαμβάνουν το ίδιο ανυπόστατο αφήγημα, μάλιστα ακόμα και με πληρωμένη καταχώρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πόλεμος της λάσπης όμως δεν περιορίζεται μόνο στην υποτιθέμενη επιθυμία για κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές αλλά χωρίς καμία ένδειξη και καμία πληροφόρηση προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες του πως ο κ. Κωνσταντέλλος έχει πέσει στη δυσμένεια στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου ενώ η πραγματικότητα αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο καθώς ο καθαρός αυτοδιοικητικός του λόγος, η δημόσια επευφημία του για κάθε θετική εξέλιξη και η κριτική του στάση απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης που είναι αρνητική για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει προκαλέσει το σεβασμό και την εκτίμηση των περισσοτέρων στελεχών τόσο του κυβερνητικού κόμματος όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ουδέποτε ζήτησε στήριξη από το οποιοδήποτε κόμμα αλλά ούτε του ζητήθηκε από οποιοδήποτε κόμμα να αποδεχθεί κομματική  στήριξη για κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογες του 2023 ως υποψηφιος Πετιφεριαρχης και ουδέποτε έγινε η οπωσδήποτε συνάντηση με το οποιοδήποτε κόμμα για τέτοια συζήτηση ή υπόθεση. Το όνομα του συντάκτη του εν λόγω δημοσιεύματος (Φουσκίδης) παραπέμπει από μόνο του  στο μέγεθος της …. φούσκα που αναπαρήγαγε. 

Κλείνοντας λοιπόν, παρά το γεγονός πως είμαστε σίγουροι πως θα συνεχιστεί με εργολαβικούς όρους η προσπάθεια διατήρησης του ψευδούς αφηγήματος, ο κ. Κωνσταντέλλος δηλώνει κατηγορηματικά για ακόμα μία φορά πως παραμένει προσηλωμένος στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.