Με καινούριους υπολογιστές και κλιματιστικά μηχανήματα προμηθεύει Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας.

Στο πλαίσιο αιτημάτων από τους διευθυντές για αντικατάσταση εξωτερικών μονάδων των κλιματιστικών λόγω φθοράς και βανδαλισμών, ο κ. Κρεμύδας προχώρησε στην προμήθεια του συνόλου της εγκατάστασης (εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες), διαθέτοντας 20 και πλέον νέα σύγχρονα κλιματιστικά.

Παράλληλα, παραδίδει συμπληρωματικά σε σχολεία περισσότερους από 20 σταθερούς υπολογιστές, ύστερα από αιτήματα διευθυντών και με βάση τις ανάγκες του κάθε σχολείου.

Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας τόνισε:

«Μόνιμο μέλημα του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής είναι η διαρκής αναβάθμιση της εκπαίδευσης, η διευκόλυνση του παιδαγωγικού έργου των εκπαιδευτικών και η κάλυψη των αναγκών των μικρών μαθητών. Κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά μας και δε θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε ότι η Παιδεία αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, γεγονός το οποίο αποτυπώνεται με πράξεις και έργα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.