Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Καθυστερούν τα οριστικά αποτελέσματα -Πότε θα ανακοινωθούν (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Ο Σύλλογος Γυναικών Περάματος «Η Εστία της Γυναίκας», καταγγέλλει την δημοτική αρχή Περάματος, για το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την σίτιση των παιδιών και στους τρεις Παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου, μετά την περιοδεία που έκαναν τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και από την ενημέρωση που είχαν από γονείς, επιβεβαιώνεται ότι από την διατροφή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της περιοχής, απουσιάζουν βασικές τροφές όπως το ψωμί, το κρέας, τα λαχανικά κλπ.

Ακόμα, σύμφωνα με την καταγγελία, αξίζει να σημειωθεί ότι στην άμεση παρέμβαση που έγινε από τον Σύλλογο Γυναικών στην αρμόδια αντιδήμαρχο Γ. Βοϊδονικόλα, δεν υπήρξε η ευαισθησία που θα ήθελαν. Μάλιστα η αντιδήμαρχος στάθηκε απέναντι τους, υποστηρίζοντας πως όλα δουλεύουν ρολόι στους παιδικούς σταθμούς.

Τέλος, ο Σύλλογος Γυναικών Περάματος, κάλεσε τους γονείς όλων των παιδιών, αλλά και τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών, σε κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/10, στις 11πμ, στο Δημαρχείο, για να απαιτήσουν να παρθούν τώρα άμεσα μέτρα για την σίτιση των παιδιών, ζητώντας τα σωματεία και τους φορείς του Περάματος να λάβουν αποφάσεις για αγωνιστική παρέμβαση προκειμένου από σήμερα τα παιδιά να τρώνε κανονικά, σύμφωνα με το διατροφολόγιο που έχει διαμορφωθεί από τους ειδικούς.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.