Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή έχει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο σπίτι του στην Κηφισιά.


Ο Αντώνης Σαμαράς συναντάται αυτή την ώρα με τον Κώστα Καραμανλή στο σπίτι του στην Κηφισιά ενώ η ΝΔ θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας σπρώχνει  τη χώρα σε αδιέξοδο, σε ρήξη και καταστροφή.

 Τι εκτιμά η ΝΔ 

 «Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα να μείνουμε στην Ευρώπη. Σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για την παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» ανέφερε η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση της  μετά και την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την τρίωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της  ΝΔ.    

 « Μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα;» είναι το ερώτημα που θέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.Σημειώνει πως η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική και επαναφέρει την πρόταση για εθνική συνεννόηση. 

Προαναγγέλλεται επίσης ότι η ΝΔ θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση «καταστροφική απομόνωση».

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται ο  Αντώνης Σαμαράς να επισκεφτεί τον Προκόπη Παυλόπουλο ενώ το βράδυ της Δευτέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Κλ.Γιουνκέρ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.