Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να ανταγωνιστεί τους οκτώ «μνηστήρες» που ερίζουν για την απόκτηση του Τόμας Σίβοκ τον ανάγκασε εκ των πραγμάτων να αποσυρθεί από την περίπτωση του Τσέχου και να στρέψει όλο το βάρος στους Εμίρ Σπάχιτς και Μισέλ Σιανί, σε ότι αφορά την αντικατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.


Οι πράσινοι είναι πλέον αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για αμφότερους, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται σε κάθε περίπτωση.

Το «τριφύλλι» κατέθεσε στον Σπάχιτς επίσημη πρόταση, με το μάξιμουμ των απολαβών που είναι σε θέση να του προσφέρει (εν ολίγοις, έφτασε στο «ταβάνι» του) και ζήτησε από τον Βόσνιο να τη σκεφτεί προσεκτικά και να απαντήσει οριστικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο 35χρονος άσος, με τα «γαλόνια» της Μπουντεσλίγκα (όπου φέτος αναδείχθηκε στην κορυφαία τριάδα των κεντρικών αμυντικών του πρωταθλήματος), ζητάει 1 εκατ. ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές, χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του προσφέρει και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να απαντήσει θετικά.

Υπάρχει ωστόσο μία μικρή ελπίδα, διότι η διαφορά δεν είναι πολύ μεγάλη και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο ελκυστικό κρίνει το πρότζεκτ του «τριφυλλιού». Σύμφωνα μάλιστα με τους Βόσνιους, ο Σπάχιτς θα αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το ματς της Εθνικής Βοσνίας με το Ισραήλ το βράδυ της Παρασκευής.

Παρόμοια είναι και η τακτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με τον Μισέλ Σιανί, στον μάνατζερ του οποίου έχει γίνει νέα βελτιωμένη προσφορά, που απέχει πάντως από τις απαιτήσεις του θηριώδους Γάλλου, τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι εντελώς διαφορετικά από τους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς δεν φημίζεται για την επαφή του με την μπάλα, αλλά για την εντυπωσιακή σωματοδομή και τη δύναμή του.

Στον Γάλλο πρώην κεντρικό αμυντικό της Λάτσιο έχει δοθεί επίσης διορία απάντησης μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ εάν καμία εκ των δύο περιπτώσεων δεν έχει αίσιο τέλος, τότε θα εξεταστούν περιπτώσεις από την εναλλακτική λίστα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.