Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει τον φάκελο-καταγγελία κατά του Ολυμπιακού για την UEFA, με τους «πράσινους» να στηρίζονται σε τρία βασικά σημεία!Ύστερα από τους περιοριστικούς όρους που επιβλήθηκαμ στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελία κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Champions League!

Στο άρθρο του Βασίλη Βέργη στην εφημερίδα «LiveSport» αναφέρονται τα τρία σημεία, όπου πάνω σ΄ αυτά ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον φάκελό του.

Έτσι, λοιπόν, οι τρεις περιοριστικοί όροι στον Βαγγέλη Μαρινάκη (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και εγγύηση 200.000 ευρώ), οι συνομιλίες του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού (όπως και εκείνες στις οποίες αναφέρεται το όνομά του) που καταγράφονται στο πόρισμα Κορέα, αλλά και τα δεδικασμένα από τιμωρίες άλλων ομάδων θα είναι τα ατού του «τριφυλλιού».

Παράλληλα οι «πράσινοι» θα αναφέρουν τα συμπεράσματά τους, ζητώντας από την UEFA να στείλει την υπόθεση στην Πειθαρχική της Επιτροπή. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει κάνει και ο ίδιος τις κινήσεις του στην UEFA, παρουσιάζοντας την υπερασπιστική του γραμμή μέσω εκπροσώπων του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.