Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, προς την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, στο τριήμερο Φεστιβάλ, που διοργανώσατε με μεγάλη επιτυχία, το διάστημα 10 - 12 Ιουλίου 2015, στο χώρο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού ΜΑΡΚΟ.

Είναι άξιο θερμών συγχαρητηρίων, το γεγονός ότι φέτος, στη δεύτερη συνεχή χρονιά του νέου πολιτιστικού θεσμού για την πόλη μας, όχι μόνο δεν επαναπαυτήκατε, αλλά καταφέρατε να φανείτε αντάξιοι της δυναμικής που είχε το ξεκίνημά σας: μεγαλώνοντας τη διάρκεια του Φεστιβάλ, από διήμερο σε τριήμερο, με ακόμα περισσότερες ποιοτικές συμμετοχές, που επιβραβεύτηκε από τη μαζική ανταπόκριση του κοινού όλων των ηλικιών! Με σεβασμό σε αυτόν τον ιστορικό χώρο της πόλης μας, με την επιμέλεια της καθαριότητας, της ασφάλειας και την άψογη διοργάνωση, πετύχατε για μια ακόμη χρονιά, τόσο την ανάδειξη του χώρου, όσο και του πολιτιστικού αυτού γεγονότος.

Ταυτόχρονα παραμείνατε κοινωνικά ευαίσθητοι, προς τους συμπολίτες μας που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, αφού με την πρωτοβουλία σας για κάλεσμα συλλογής τροφίμων, καταφέρατε να συγκεντρώσετε περισσότερα από εξακόσια (600) τεμάχια τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών οικιακής και προσωπικής καθαριότητας, τα οποία παραδώσατε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου. Σας ευχαριστούμε θερμά που αναγνωρίζετε και στηρίζετε αυτή την προσπάθεια Αλληλεγγύης.

Το αποτέλεσμα της σημαντικής σας προσπάθειας, αναγνωρίζεται από όλους εμάς, αιρετούς και δημότες. Ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, δεσμευόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους Νέους της Πόλης μας, ώστε το όραμά σας για το ετήσιο αυτό πολιτιστικό Φεστιβάλ, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ακόμη μεγαλύτερο κοινό και καλλιτέχνες, προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο.



Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια μας, σε όλους και στο καθένα ξεχωριστά, για τη συμμετοχή τους στη φετινή πετυχημένη διοργάνωση. 

Α.Τ.ΟΜΑ, πετύχατε και στους τρεις τομείς: Αλληλεγγύη – Τέχνη – ΟΜΑδικότητα!



Με ιδιαίτερη εκτίμηση,


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας                                                  Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς 
Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας            Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου



Μαρία Κιμπιζή                                                              Γιάννης Πολίτης




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.