Ο Πρωθυπουργός ενημερώνει την Πολιτική Γραμματεία για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, ενώ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Κ.Ο., στη σκιά έντονων διεργασιών


Μετά την επίτευξη συμφωνίας που εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας για τα επόμενα τρία χρόνια, και αποτρέπει τον κίνδυνο του Grexit, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις του, σε επίπεδο κυβέρνησης αλλά και εσωκομματικών ισορροπιών.

Ο ανασχηματισμός θεωρείται θέμα χρόνου, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η στάση που θα κρατήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ σε εσωκομματικό επίπεδο, η Αριστερή Πλατφόρμα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελούν τα αγκάθια που καλείται να διαχειριστεί ο Πρωθυπουργός.

Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία και τους σχεδιασμούς του για την επόμενη μέρα, ανέβαλε ωστόσο τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που ήταν προγραμματισμένη για νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Η αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, και επιβεβαιώνει την… κοχλάζουσα κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.