Ο Μάρκο Σίλβα πήρε το «διαζύγιο» από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και πλέον είναι ελεύθερος να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει με τον Ολυμπιακό. Εξελίξεις με Γούτα και Ντιόπ σε περίπτωση πώλησης του Μιλιβόγεβιτς...
Μετά από πολλά επεισόδια το σήριαλ με τον Μάρκο Σίλβα είχε χάπι εντ για τον Ολυμπιακό καθώς ο Πορτογάλος έλυσε τη συνεργασία του με τα «λιοντάρια», κοινή συναινέσει και πλέον είναι στην διάθεση του Ολυμπιακού, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας και να πιάσει δουλειά, εν όψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού. Συνεπώς ο Μάρκο Σίλβα την Τρίτη αναμένεται να βρίσκεται στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί η πρόσληψή του στον Ολυμπιακό.
«Συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα
Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία για λύση συμβολαίου με τον προπονητή της πρώτης ομάδας την περασμένη σεζόν, Μάρκο Σίλβα, καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού του τιμ, Ζοάο Πέντρο, Γκονσάλο Πέντρο και Πάουλο Σαμπάιο. Η Σπόρτινγκ εύχεται σε όλους να συνεχίσουν τις μεγάλες επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες.
Λισσαβώνα, 5 Ιουλίου 2015», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πορτογάλων.
dimitris-goutas-650
Εξελίξεις με Γουτα
Εντός της ημέρας αναμένεται να «κλείσει» η μεταγραφή του Γούτα στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal». Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Ξάνθης, έψαξε να... μεταναστεύσει στο εξωτερικό, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη. Ο Δημήτρης Γούτας, πάντως, δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην ακριτική πόλη καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας τον θέλουν στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και τίποτα δεν μοιάζει ικανό για να... χαλάσει η συμφωνία.
diop-levante-650
Ντιόπ για αντί-Μιλιβόγεβιτς
Η Φενέρ του Περέιρα είναι σε συνεχόμενες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον θέλει στη Φενέρ και η διοίκηση των Τούρκων έχει όλη την καλή διάθεση να δώσει τα 8 εκατ ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός για να πουλήσει τον παίκτη. Ο αντικαταστάτης του «Μίλι» είναι έτοιμος και περιμένει στην γραμμή του. Συγκεκριμένα είναι ο Ντιόπ από την Λεβάντε που περιμένει να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σέρβου στη Φενέρ για να... πιάσει λιμάνι.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.