Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος πρώην μοντέλο και αθλητής για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης. Την ίδια ποινική μεταχείριση έλαβαν και οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν τελικά το 38χρονο πρώην μοντέλο καθώς και οι δυο συγκατηγορούμενοι του για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης 27 κιλών, αξίας 1,5 εκατ. ευρώ.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οι τρεις θα οδηγηθούν στη φυλακή μετά τις πολύωρες απολογίες τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Σάκη Κεχαγιόγλου, ο 38χρονος πρώην αθλητής και μοντέλο αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας: "Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος. Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο "τελευταίος τροχός" της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτηση μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρόν στην αποθήκη. Ήμουν το εκτελεστικό όργανο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι π εν λόγω κατηγορούμενος απολογούμενος ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή σήμερα, φέρεται να κατονόμασε πρόσωπο που τον ενέπλεξε στην όλη υπόθεση. Πρόκειται -όπως είπε- για Έλληνα, άνεργο που κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.