Έτσι οικοδομήθηκε  ο γυάλινος πύργος...

 Λοιπόν, όλα άρχισαν πέρσι τον Ιούνιο όπου μας έκλεισε η ΙΑΤΑ λόγω μη καταβολής της εγγυητικής. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε εισητήρια από τις αεροπορικές και πολλά που είχαν εκδοθεί και ήταν στην ουσία απλήρωτα ακυρώθηκαν.

Ως αποτέλεσμα είχαμε χιλιάδες κλήσεις ειδικά από τους Αμερικάνους όπου πήγαιναν να πετάξουν και έμεναν εκτός.

Όσοι είχαν καλέσει για να κάνουν ακυρώσει και περίμεναν τα λεφτά τους σε 30-40 εργάσιμες ημέρες (έτσι είναι η διαδικασία) δεν τα πήραν ποτέ και μιλάμε για πάνω από ένα χρόνο τώρα.

Αν googlareis reviews πελατών θα καταλάβεις.Για παράδειγμα το γραφείο στην Αγγλία έκλεισε και κανένας πελάτης δεν πήρε ποτέ τίποτα.

Κάπου αρχές Αυγούστου αν θυμάμαι καλά, μαθαίνουμε ότι έχει φτιάξει ένα άλλο site TravelBuddy247 (για την Αμερική) ονομαζόταν το οποίο έβγαζε εισιτήρια και χρέωνε τον πελάτη μέχρι 7 φορές, όπως καταλαβαίνεις κανένας πελάτης δεν πήρε λεφτά πίσω ποτέ.

Το αποτέλεσμα ήταν οτι δεν είχαμε δουλεία καθόλου σχεδόν από Σεπτέμβρη και μετά βέβαια οι πληρωμές γινόντουσαν με καθυστερήσεις περίπου 10-15 ημερών.

Στο παιχνίδι όλου αυτού μας ανακοινώνει κάποια στιγμή οτι θα βάλει κάποιους επενδυτές Κινέζουνς.Για να φανεί οτι όλα πάνε καλά και έχουμε δουλειά όταν μας επισκέφτηκαν στα γραφέια οι Κινέζοι είχαμε βάλει τα παιδία να παίρνει το ένα το άλλο τηλεφωνο ή να στέλνουν μειλ από τους δικούς τους λογαριασμούς. Θεατρικό με λίγα λόγια.

Ενημερωθήκαμε ότι πήραν κάποιο ποσοστό 45% αν θυμάμαι καλά και πως όλα είναι τέλεια. Φυσικά πάλι είχαμε καθυστερήσεις πληρωμών κτλ.

Κάθε φορά που ερχόταν να μας ενημερώσει όλο άλλα μας έλεγε σε σημείο που καταλαβαίναμε πως κάτι τρέχει.

Άρχές Ιουλίου μας ήρθε ένα mail απο τον διαχειριστή του Αμερικάνικου Δικαστηρίου όπου με λίγα λόγια μας είπε οτι αυτός ορίστηκε για να μας διοικεί και πως ο Νίκος ειναι εκτός εταιρίας διότι κάνουν έρευνα οι αρχές από την Αμερική για υπεξαίρεση χρημάτων τα οποία φαίνεται να τα έχει πάρει εκείνος. Τελικά δεν ξέρουμε τι έγινε με αυτό το θέμα.

Πάλι μας μίλησε και βγήκε το θύμα όλων αυτών και μας παρουσίασε τον διαχειριστή ως κάποιον που τα έχει κάνει πλακάκια με τους Κινέζους και θέλουν να κάνουν πτώχευση στην εταιρία και να πουλήσουν την τεχνολογία μας σε μια άλλη εταιρία.

Ως αποτέλεσμα λοιπόν όπως σου ανέφερα είναι να είμαστε χωρίς λεφτά από τον Μάιο (μας τον πλήρωσαν τον Ιούλιο) και από τότε δεν έχουμε πάρει φράγκο.

Την τελευταία φορά που ήρθε να μας μιλήσει πριν 3 βδομάδες περίπου ανέφερε πως πλέον δεν είναι ούτε πρόεδρος της εταιρίας και πως μόνο ένα πακέτο μετοχών έχει σε αυτήν.Πως είμαστε μια οικογένεια και πως θα κάνει τα πάντα για εμάς αλλά βέβαια δεν θέλει να δυσφημήσει το όνομά του γιατί όλοι στην Ελλάδα τον ξέρουν.

Έχουμε κάνει όλοι επίσχεση και 107 άτομα (όλο το γραφείο) γιατί έχει καταργήσει το ΔΣ που υπήρχε ώστε να μην μπορούμε να απολυθούμε ή και να παραιτηθούμαι.

Πλέον έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΝΤ ο οποίος θα μας καλύψει τα νομικά ζητήματα και θα το τρέξει το θέμα ώστε να δούμε αν θα πάρουμε ποτε τα δεδουλευμένα μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.