Αδεια γραφεία βρήκαν σε δημόσια υπηρεσία στη Λάρισα, από την οποία έλειπαν οι 33 από τους 38 υπαλλήλους, με την επικεφαλής του τμήματος να προβάλει απίθανες δικαιολογίες για να εξηγήσει το φαινόμενο.


Οταν υπήρξε απροειδοποίητη επίσκεψη της προϊσταμένης αρχής διαπιστώθηκε ότι στα γραφεία βρίσκονταν μόλις 5 από τους 38 υπαλλήλους της συγκεκριμένης δημόσιας υπηρεσίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία».

Οι 13 από αυτούς απουσίαζαν με άδεια για διάφορους λόγους- κανονική, διοικητική, αναρρωτική κτλ.- αλλά αξίζει να διαβάσει κανείς τις δικαιολογίες που έδωσε η επικεφαλής του τμήματος, για να εξηγήσει την απουσία των υπολοίπων.

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα 4 άλλοι συνάδελφοι. Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35», αναφέρει το έγγραφο, ενώ για τους υπόλοιπους 8 η επικεφαλής του τμήματος εξηγεί σε αυτό ότι: «είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου».

Η επικεφαλής του τμήματος πάντως διαβεβαιώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.