Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Νοεμβρίου θα κληθεί να παρουσιαστεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Γιάννης Πανούσης προκειμένου να ενημερώσει για τις καταγγελίες του που έχουν προκαλέσει πολιτικό σεισμό.


Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Επιτροπής Νίκος Νικολόπουλος, είχε ζητήσει να κληθεί στην επιτροπή ο Γιάννης Πανούσης και να υπάρξουν εξηγήσεις από τη κυβέρνηση για το θέμα των καταγγελιών του, αντικαταστάθηκε όμως ξαφνικά, πριν από τη συνεδρίαση, από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Βασίλη Κόκκαλη.

Με δήλωσή του ο βουλευτής των ΑΝ/ΕΛ Ν.Νικολόπουλος καταγγέλλει την αντικατάσταση του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τη διερεύνηση των καταγγελιών Πανούση και σημειώνει «η αλήθεια σώζει»

Aναλυτικά η δήλωσή του:

«Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα,  από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ  κατά την χτεσινή συνεδρίαση – ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση.

Η αλήθεια σώζει.

Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας.

Πρέπει να απαντήσουν ο κ. Πανούσης και ο κ. Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε με απλά συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής».

Τι εξυπηρετεί η αντικατάσταση μου ;»

Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω ότι με όλες μας τις δυνάμεις «θα βάλουμε πλάτη», ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει και να καθαρίσει  την «κόπρο του Αυγείου , όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.