Το επιβεβαιώνει στο paradimotika.gr ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης. Παράλληλα απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της.


Αντιμέτωπη με τον υπαρκτό κίνδυνο να καταστεί η χώρα μας  «αποθήκη» ψυχών βρίσκεται η κυβέρνηση αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paradimotika.gr οι Σκοπιανοί όχι μόνο σκέφτονται να σηκώσουν φράκτη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα αλλά έχουν ήδη αρχίσει τις σχετικές εργασίες. παράλληλα από από χθες το βραδύ, οι αρχές της ΠΓΔΜ ανακοίνωσαν ότι επιτρέπουν τη διέλευση μονό σε Ιρακινούς, Σύριους και Αφγανούς. 

Το paradimotika.gr  επικοινώνησε με τον δήμαρχο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν επί τόπου στην Ειδομένη και επιβεβαίωσε ότι ήδη στην πλευρά των Σκοπίων δύο τρακτέρ ανοίγουν τρύπες προκειμένου να τοποθετηθούν πάσσαλοι. 

Μάλιστα ο κ. Γκουντενούδης είπε στο paradimotika.gr ότι η κατάσταση θυμίζει τον περασμένο Αύγουστο αφού οι Σκοπιανοί αφήνουν να περνούν μόνο όσοι διαθέτουν Συριακά, Αφγανικά και Ιρακινά  διαβατήρια με αποτέλεσμα ο συγκεντρωμένος  κόσμος να έχει κλείσει ακόμη και τις γραμμές του τρένου.

 Όπως σημειώνει προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο υπουργό Γ. Μουζάλα χωρίς να καταφέρει να τον βρει ενώ μέχρι αυτήν την ώρα ουδείς από την κυβέρνηση έχει επικοινωνήσει μαζί του. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.