Ο Στηβ Κακέτσης είχε πει βαριές κουβέντες κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΙ" και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού περνά τώρα στην αντεπίθεση. Ποια η απάντησή του;


Σε δίκη αναμένεται να οδηγηθεί στις 30 Μαρτίου 2016 ο Στηβ Κακέτσης έπειτα από μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για χαρακτηρισμό του πρώτου σε παλαιότερη εκπομπή της «Δίκης στον ΣΚΑΪ» το 2013.

Σε εκείνη την εκπομπή, ο Στηβ Κακέτσης είχε αναφερθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που οδήγησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέσει μήνυση για προσβολή της τιμής του εις βάρος του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινής διασκέδασης.

Η μήνυση είχε καταταθεί λίγο μετά την προβολή της εκπομπής τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ ως μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν τόσο ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο Στηβ Κακέτσης έλαβε πριν από λίγες ημέρες το κλητήριο θέσπισμα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, με το οποίο του γίνεται γνωστό ότι πρέπει να παραστεί ως κατηγορούμενος σε δίκη που έχει οριστεί για τις 30 Μαρτίου 2016 στο Β' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους χαρακτηρισμούς του Στηβ Κακέτση που οδήγησαν στη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη:


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.