"Δεν χρειαζόμαστε κλώνο του κ. Τσίπρα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη αυτού του τόπου", τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, στο κινηματοθέατρο "Αριστοτέλειο".


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ. σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής και, όπως είπε, "να απαντήσουν σε όσους σχεδιάζουν τη διαδοχή στη Ν.Δ. σε κλειστά δωμάτια με παρασκηνιακές συμφωνίες". Τους κάλεσε "να πάρουν τις τύχες του κόμματος στα χέρια τους και να πουν όχι στους παραδοσιακούς μηχανισμούς, να μην τους αφήσουν να εκλέξουν αυτοί τον νέο αρχηγό, να πάρουν άλλη μια σημαντική απόφαση".


"Θέλω να κάνω τη Ν.Δ. από ένα συρρικνωμένο κόμμα μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη", δήλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης και είπε ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον πιο κατάλληλο από όλους τους υποψήφιους προέδρους για να μεγαλώσει το κόμμα. 

"Δεν ψηφίζετε μόνο για αρχηγό της Ν.Δ., αλλά και για τον εν δυνάμει πρωθυπουργό της χώρας", είπε απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους του κόμματος και πρόσθεσε: 

"Μακριά από προκαταλήψεις και μακριά από στερεότυπα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Μην αρκεστείτε μόνο στο ωραίο επικοινωνιακό περιτύλιγμα. Δείτε το περιεχόμενο πίσω από το περιτύλιγμα. Δεν ψάχνει η Ν.Δ. έναν ηγέτη με τα χαρακτηριστικά του κ. Τσίπρα. 

Ακούω πολλές φορές ότι ψάχνουμε στη Ν.Δ. τον αντί-Τσίπρα. Ποιον αντί-Τσίπρα; Το ανάποδο του Τσίπρα ψάχνουμε. Ψάχνουμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ορθό πολιτικό λόγο, δυνατότητα εκπροσώπησης στο εξωτερικό. Δεν θέλουμε έναν κλώνο του κ. Τσίπρα στη Ν.Δ. γιατί δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη αυτού του τόπου.

 Να επιλέξετε σε αυτές τις εκλογές αυτόν τον οποίο θεωρείτε ότι είναι ο καταλληλότερος, ο καλύτερος να ηγηθεί της Ν.Δ. σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με τη δικιά σας ισχυρή εντολή στις 22 και 29 Νοεμβρίου στείλτε στην ηγεσία της Ν.Δ. έναν άνθρωπο που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τον κ. Τσίπρα. Να τον αντιμετωπίσει όχι μόνο στην κοινωνία, να τον αντιμετωπίσει στη Βουλή".


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.