Μετά από ενάμιση χρόνο προετοιμασίας και «γυρισμάτων» σε αρχαιολογικούς χώρους της Κεντρικής Μακεδονίας, παραδόθηκε στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας το ντοκιμαντέρ «ΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ - οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης της Κεντρικής Μακεδονίας», που αποτελεί συμπαραγωγή  της ΠΕΔΚΜ και του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ». 
Η δοκιμαστική προβολή, που συγκέντρωσε τα εύσημα όσων την παρακολούθησαν, έλαβε χώρα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ενώπιον του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, του Αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ κ. Σίμου Δανιηλίδη, Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, του Προέδρου του «Διαζώματος» κ. Σταύρου Μπένου, του Σκηνοθέτη κ. Γιώργου Μπότσου, και Μελών της «Διαζώματος»
Η επίσημη πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της Έκθεσης “Polis 2015”, στις εγκαταστάσεις της HELLEXPO, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 (αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», ώρα 11:00 π.μ.) και καλούνται να την παρακολουθήσουν οι Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Κοινωνικών Φορέων, των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης. 
Μετά την επίσημη αυτή παρουσίασή του, το ντοκιμαντέρ (σε μορφή οπτικού ψηφιακού δίσκου) θα σταλεί (δωρεάν) από την ΠΕΔΚΜ στην ΚΕΔΕ και στις ΠΕΔ της Χώρας, σε όλους τους Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, κ.λπ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.