«Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες, δεν τη δίνει κανένας άλλος. Δεν έχω λόγο να την παραδώσω. Παραμένω 3ος κυβερνητικός εταίρος", τόνισε ο Ν. Νικολόπουλος.

 

 

Για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μίλησε το πρωί ο Νίκος Νικολόπουλος. Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής τόνισε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του και δεν έχει λόγο να παραδώσει την έδρα του. 
«Την έδρα τη δίνουν οι πολίτες, δεν τη δίνει κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ίδιος ανέφερε ότι κανείς δεν πρέπει να παριστάνει τον έκπληκτο, καθώς όλοι γνώριζαν ότι δεν μασάει τα λόγια του.
«Από την πρώτη εβδομάδα μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος όταν κάποιοι κλαψούριζαν, έτοιμοι να πετάξουν λευκή πετσέτα, έπαιρνα τη σφουγγαρίστρα της επανάστασης και σκούπιζα τα δάκρυα τους από το πάτωμα, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα. Δεν πήγα μόνο στον γέροντα να πάρω την ευχή» σημείωσε.
«Παραμένω στη Βουλή ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο για τον τόπο και θα ασκεί κριτική σε κάθε τι αρνητικό», επεσήμανε ο πρώην υπουργός.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, ο Αχαιός πολιτικός τόνισε ότι είναι τελείως κλειστό, καθώς οι περισσότεροι στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να επιστρέψουν στην κυβέρνηση με όποιο τίμημα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.