Έπεισε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ κ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην δυσκολότερη εκλογική περιφέρεια για τη Νέα Δημοκρατία τη Β Πειραιά. 

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προλόγισε ο επικεφαλής του συνδυασμού"Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη" κ Ιωάννης Διάκος έμπειρος αυτοδιοικητικός και στέλεχος της ΚΕΔΕ στα θέματα λαϊκών αγορών.Αφού τον καλοσώρισε, του ανέφερε πως είχε την τιμή στην ίδια αίθουσα να τον υποστηρίξει ως υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης και τώρα ως υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

Ο κ Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους έκανε σαφείς αιχμές για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας  μάλιστα πως είναι αδιανόητο ο πρωθυπουργός της χώρας να μην κάθετε με προσοχή στο άκουσμα του εθνικού ύμνου,ή να γίνεται υπουργός της κυβέρνησης ένας αιωνόβιος φοιτητής όπως ο κ Φίλης.

Ζήτησε να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να κάνουν το χρέος τους τόσο στην δημοκρατική παράταξη αλλά και στην χώρα που θέλει μια αξιωματική αντιπολίτευση δυνατή.

Ο κ Μητσοτάκης ανέφερε πως έγιναν λάθη και πως η ΝΔ έιναι ένα "μαγαζί Γωνία" αλλά χωρίς εμπόρευμα...Αυτός είναι και ο λόγος που έχασε το 2015 το 65% των ψηφοφόρων της γιατί δεν μπορούσε να πείσει..

Ο κόσμος έτρεξε να τον συγχαρεί για τις απόψεις και τις ιδέες του και ανανέωσαν το ραντεβού τους μετεκλογικά να τον συναντήσουν ως πρόεδρο του κόμματος..

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέων τα περισσότερα  κομματικά στελέχη παραδέχονται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε ανοδική πορεία. Αυτή η εκτίμηση σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη πτώση Τζιτζικώστα  τον φέρνει σίγουρα στον δεύτερο γύρο.


    


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.