Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό Europa League ούτε στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ηττήθηκε εύκολα από την Κράσνονταρ στη Ρωσία με 2-0 και το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση αρχίζει να "σβήνει".

Οι Ρώσοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, η οποία την έφερε πολύ κοντά στην πρόκριση της στους "32" του Europa League. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και πολύ δύσκολα θα κατάφερει να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση στον όμιλο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντόρτμουντ διέσυρε την Γκαμπάλα στη Γερμανία με 4-0.

Η βαθμολογία του ομίλου

1.Ντόρτμουντ 10
2.Κράσνονταρ 7
3.ΠΑΟΚ 3
4.Καμπάλα 1

Ο αγώνας

Η Κράσνονταρ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Στο 18' ο Άρι σούταρε δυνατά, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 23' ο Λαμπόρντε απείλησε με δυνατό άστοχο σουτ την εστία του Γλύκου. Η τρίτη ευκαιρία των Ρώσων ήταν και η φαρμακερή. Ο Άρι με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αχμέτοφ, έκανε το 1-0 στο 33'.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός ούτε στο δεύτερο μέρος, σε αντίθεση με την Κράσνονταρ. Στο 65' ο Καμπορέ σούταρε δυνατά, με την μπάλα να "τραντάζει" το δοκάρι του Γλύκου, ενώ στο 66' οι Ρώσοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καλέσιν από τον Χαρίση. Ο Ζοαζίνιο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0.

Μετά το 2-0, οι παίκτες του Τούντορ αφυπνίστηκαν, αλλά ήταν αργά. Στο 73' ο Ροντρίγκες νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ντικάν, ενώ στο 91' ο Μακ κατάφερε απλά να μειώσει σε 2-1 με ωραίο τελείωμα.

Κράσνονταρ (Όλεγκ Κονόνοφ): Ντίκαν, Καλέσιν (69' Μαμάεφ), Πετρόφ, Σίγκουρτσον, Γκράνκβιστ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (69' Γκαζίντσκι), Λαμπόρντε (62' Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Άρι

Στον πάγκο: Κοτσένκοφ, Στράντμπεργκ, Μπιστρόφ, Βάντερσον

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81' Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Σάμπο (58' Πέλκας), Γκολάσα (68' Αθανασιάδης), Μακ, Ροντρίγκεζ.

Στον πάγκο: Όλσεν, Τσίμιροτ, Κοροβέσης, Σαββίδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.