Σε γκέι μπαρ στο Βέλγιο εθεάθη τον Οκτώβριο ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται από τις γαλλικές αρχές για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο ΠαρίσιΣε γκέι μπαρ στις Βρυξέλλες εθεάθη τον Οκτώβριο ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος καταζητείται από τις γαλλικές αρχές για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, όπως υποστηρίζει το βελγικό site LaLibre.be.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, ο Αμπντεσλάμ εθεάθη μάλιστα 4 ή 5 φορές στο συγκεκριμένο μπαρ.

Η εξήγηση, σύμφωνα πάντα με την πηγή που επικαλείται La Libre, είναι ότι ο Αμπντεσλάμ πήγε εκεί με στόχο να κλέψει έγγραφα, ταυτότητες ή άδειες οδήγησης από τους θαμώνες, τις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αργότερα.

Δεν ξέρουν που βρίσκεται 

Ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς δήλωσε απόψε ότι οι διωκτικές αρχές δεν γνωρίζουν αν ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ βρίσκεται στη Γαλλία ή στο Βέλγιο.

Μιλώντας στο κανάλι France- 2 ο κ. Βάλς πρόσθεσε ότι είναι άγνωστο αν υπάρχουν και άλλες τρομοκρατικές ομάδες που να συνδέονται με όσους διαφεύγουν: «Η απειλή είναι εκεί έξω. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε σύμφωνα με τις έρευνες αν υπάρχουν άλλες ομάδες, ή μεμονωμένα πρόσωπα που συνδέονται απ' ευθείας με την επίθεση της Παρασκευής στο Παρίσι και με τα γεγονότα του Σεν Ντενί.» 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.