Ο γιος του αρχηγού της μαφίας της Νέας Υόρκης προειδοποίησε σήμερα το ΙSIS πως αν σκοπεύει να κάνει επιθέσεις στη πόλη θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη σισιλιάνικη μαφία.Ο γιος του αρχηγού της μαφίας της Νέας Υόρκης προειδοποίησε σήμερα το Iσλαμικό Κράτος πως αν σκοπεύει να κάνει επιθέσεις στην πόλη θα βρεθεί αντιμέτωπο με τη σισιλιάνικη μαφία.

Όπως μεταδίδει το RT, ο Giovani Gambino, γιος διαβόητου μαφιόζου, ανέφερε πως η μαφία είναι σε πολύ καλύτερη θέση για να προστατεύσει τους πολίτες της πόλης από το FBI ή την NSA.

«Συνήθως δρουν πολύ αργά ή αποτυγχάνουν να δουν την πλήρη εικόνα αυτού που συμβαίνει εξαιτίας έλλειψης ανθρώπινης ευφυίας», είπε χαρακτηριστικά ο Gambino. «Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος σήμερα, αλλά άνθρωποι που ζουν στη Νέα Υόρκη και έχουν διασυνδέσεις με τη σισιλιάνικη μαφία θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Προστατεύουμε τους φίλους και τις οικογένειές μας από τους εξτρεμιστές και τους τρομοκράτες, ιδιαίτερα από αυτήν την βίαιη, ψυχοπαθολογική οργάνωση που αποκαλείται Ισλαμικό κράτος», σημείωσε ο Gambino.

«Η μαφία έχει μια κακή φήμη, αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό δεν το αξίζει. Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν καλά και κακά. Η άνοδος της διεθνούς τρομοκρατίας δίνει τη δυνατότητα στη μαφία να δείξει το καλό της πρόσωπο», κατέληξε.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.