Αυστηρή προειδοποίηση στον βουλευτή-Αναμένονται εξελίξειςΞεκάθαρο μήνυμα στον Νίκο Νικολόπουλο πως αν καταψηφίσει τα προαπαιτούμενα στην κρίσιμη ψηφοφορία της Πέμπτης, τότε δεν έχει καμία θέση στους Ανεξάρτητους Έλληνες στέλνει ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος. 

Μέσα σε τρεις γραμμές, ο κ.Καμμένος υπενθυμίζει στον κ.Νικολόπουλο ότι εξελέγη στις  εκλογές του Σεπτεμβρίου με τους ΑΝΕΛ, γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα, γι’ αυτό και δεν θα έχει λόγο να κρατήσει την έδρα του, αν καταψηφίσει τα μέτρα.

«Ο κ.Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα.  Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του», τονίζει στην λιτή ανακοίνωση του, ο κ.Καμμένος.

Μετά από αυτή την δήλωση, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις το βράδυ της Πέμπτης, εκτός αν ο κ.Νικολόπουλος κάνει την τελευταία στιγμή πίσω, και δεν κάνει πράξη όλα όσα δήλωσε το πρωί της Πέμπτης, περί καταψήφισης των μέτρων.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.