Κάτω από τα στρώματα ήταν η μητέρα του, καθώς και ο καλύτερος του φίλος. Το παράνομο ζευγαράκι προσπαθούσε άδικα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  και να του εξηγήσει..


Όλα έδειχαν συνηθισμένα για αυτό τον άνδρα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του μετά από μια βραδιά διασκέδασης με την κοπέλα του. Ώσπου άνοιξε την κρεβατοκάμαρα της μητέρας του και αντίκρισε ένα σοκαριστικό θέαμα, με αποτέλεσμα να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι του.

Κάτω από τα στρώματα ήταν η μητέρα του, καθώς και ο καλύτερος του φίλος. Μέχρι να συνηδειτοποήσει τι έχει γίνει, καθώς δεν ήταν και τόσο νηφάλιος, ξεκίνησε τις ερωτήσεις.  Το παράνομο ζευγαράκι προσπαθούσε άδικα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  και να του εξηγήσει ότι αυτό που μόλις είδε, δεν είναι αυτό που... νομίζει. Ωστόσο,  ο άνδρας έτρεξε κατευθείαν στο κρεβάτι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον χρήστη του Youtube, Roman Atwood, ο οποίος σε συνεργασία με τη μητέρα του φίλου του, αποφάσισαν να σκαρώσουν μια φάρσα.

Παρόλο που και οι δύο του έλεγαν να ηρεμήσει καθώς πρόκειται για ένα αστείο, εκείνος συνέχιζε με περισσότερη μανία να  ρίχνει μπουνιές. Τα πνεύματα, όμως, ηρέμησαν και όλοι λύθηκαν όλοι στα γέλια, όταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα μπήκε και η υπόλοιπη ομάδα που κατέγραφε το περιστατικό. Σημειώνεται ότι το βίντεο ανέβηκε πριν δύο χρόνια στο Youtube, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει αγγίξει τα 50 εκατ. views.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.