Σαφέστατες εντολές δόθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την Κουμουνδούρου σε όλα τα κομματικά μέσα ενημέρωσης 


Σαφέστατες εντολές δόθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από την Κουμουνδούρου σε όλα τα κομματικά μέσα ενημέρωσης να συμμαζέψουν αμέσως τα οικονομικά τους και, κυρίως, να φροντίσουν να βρουν άμεσα έσοδα προκειμένου να καλύπτουν τις λειτουργικές τους δαπάνες. Ο άνθρωπος μέσω του οποίου εστάλη το σχετικό τελεσίγραφο είναι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Παναγιώτης Ρήγας, και αποδέκτες τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας «Η Αυγή», του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και της ιστοσελίδας left.gr.

Ηδη, συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν βγει στην αγορά και απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες, τόσο εκείνες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον δημόσιο τομέα όσο και αμιγώς ιδιωτικές. Το ενδιαφέρον είναι ότι, όπως πληροφορείται το «S», στις επαφές με ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα στελέχη (ή και τους ιδιοκτήτες τους) με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο αφήνεται να εννοηθεί ότι η διαφημιστική ενίσχυση «θα αξιολογηθεί θετικά» από την κυβέρνηση, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Με λίγα λόγια, η εκστρατεία προσέλκυσης διαφημίσεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα, γίνεται και με κανόνες που δεν μπορούν να θεωρηθούν απολύτως «διαφανείς», αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορούν να κατηγορηθούν οι δύο πλευρές για «δοσοληψίες». Σε κάθε περίπτωση, οι υπεύθυνοι των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν και δεν φτάνουν να μαζέψουν τα ελλείμματα,

χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να προχωρούν σε περικοπές αμοιβών των στελεχών τους.

Αισιοδοξούν, δε, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα καταφέρουν να βρουν πόρους που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τη λειτουργία της «Αυγής», του «Κόκκινου» και του left.gr, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητά τους. Μένει να δούμε ποιοι και πόσοι, τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, θα σπεύσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.