Μαζί στο τραγούδι «Ο Μαγικός Καθρέφτης» για την πρώτη 3D ελληνική ταινία

Από μία ανατρεπτική και δυνατή μουσική συνεργασία συνοδεύεται η πρώτη 3D ελληνική ταινία, καθώς Onirama και Γιώργος Μαζωνάκης την «ντύνουν» με τις φωνές τους!

Το single «Ο Μαγικός Καθρέφτης», σε μουσική και στίχους του «εκρηκτικού» frontman Θοδωρή Μαραντίνη, προβάλει μία θετική, ανέμελη οπτική της καθημερινότητας, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης... ραπάρει με το δικό του στυλ!

Το τραγούδι, που κυκλοφορεί ψηφιακά από τη «Feelgood Records», αποτελεί το soundtrack της ομώνυμης ταινίας του Χρήστου Δήμα, η οποία είναι η πρώτη μεγάλου μήκους 3D ελληνική ταινία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Κοκκίδου, Τάκης Παπαματθαίου, Δημήτρης Ήμελλος, Λευτέρης Ελευθερίου και Κώστας Κόκλας.

Στο φιλμ, που θα βγει στις αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου 2016 από τη «Feelgood Entertainment», βλέπουμε την πληκτική καθημερινότητα ενός 35χρονου, του Κλεάνθη, ο οποίος το πρωί είναι έφορος αρχαιοτήτων και το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη», ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά  που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα! Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό…


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.