Ένα μικρό κορίτσι ξεσκέπασε το ΦΡΙΚΤΟ μυστικό


Ανατριχίλα και αηδία νιώθει κανείς όταν διαβάζει την είδηση ότι ο δήμαρχος της πόλης Taiobeiras στη Βραζιλία βίαζε ανήλικα κοριτσάκια με την συγκατάθεση των γονιών!
Ένα μικρό κορίτσι μόλις δέκα ετών ξεσκέπασε το φρικτό μυστικό που έκρυβε καλά μια ολόκληρη πόλη αποκαλύπτοντας τις αποτρόπαιες πράξεις του παιδόφιλου δήμαρχου.
di-2_7.jpg
Για χρόνια η σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών από τον δήμαρχο Τζόελ Κρούζ ήταν το κοινό μυστικό μεταξύ των κατοίκων.
Ο δήμαρχος διοικούσε την πόλη επί 16 χρόνια, είχε κερδίσει τέσσερις φορές τις εκλογές και χρησιμοποιούσε την εξουσία του για να κακοποιεί σεξουαλικά ανυπεράσπιστα παιδιά.
Σύμφωνα με τη Daily Mail χάριζε στα θύματά του ένα ροζ ποδήλατο Brisa και σχεδόν κάθε κορίτσι που το είχε χαρακτηριζόταν ως «κορίτσι του Τζόελ».
di-1_7.jpg
Ο Κρούζ ήταν αρχηγός κυκλώματος παιδικής πορνείας στο οποίο εμπλέκονταν δημοτικοί υπάλληλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλούσιοι επιχειρηματίες ενώ είχε την απόλυτη στήριξη των γονιών οι οποίοι λάμβαναν χρήματα, δώρα ακόμα και γη για να κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.