Φυσικά δεν είναι άλλο από το νησί της Αίγινας.


Οι άνθρωποι λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγινα ήταν αυτοί που γύρισαν το κλίμα υπέρ του τωρινού προέδρου της ΝΔ .

  •  Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αίγινας Νίκος Οικονόμου (δέχθηκε πιέσεις για υποστήριξη άλλου υποψηφίου) αλλά υπερασπίστηκε μέχρι τέλους την επιλογή του. 
  •  Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Νίκος Πτερούδης.
 Ήταν οι βασικοί υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγινα. Ο κύριος Πτερούδης ήταν από τους πρώτους που δήλωσαν το παρών στην μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της ΝΔ, ήταν ο άνθρωπος που έφερε  τον Κυριάκο στην Αίγινα.Απ' την άλλη πλευρά  η απήχηση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στην νεολαία του νησιού έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς οι νεολαία του νησιού ψήφισε κατά πλειοψηφία Κυριάκο ζητώντας ανανέωση,αυτό αποτυπώθηκε στην κάλπη.
Στον δεύτερο γύρω των εσωκομματικών διαδικασιών ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης του δήμου Αίγινας στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη  του οποίου η συμβολή ήταν και καθοριστική για την πρωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγινα.

Αξιοσημείωτη είναι η στάση του αρχηγού της ελάσσονος μειοψηφίας κύριου Φίλιππου Τζίτζη , ενώ ήταν από τους πρώτους και φανατικούς υποστηρικτές του Κυριάκου ύστερα από την επίσκεψη του Κυριάκου στην Αίγινα κατέβασε στροφές ,ανεξήγητοι οι λόγοι,  το μόνο που έκανε ήταν να ψηφίσει Κυριάκο ο στενός οικογενειακός του κύκλος. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.