Παλιός άσος που έχει συνδέσει το όνομά του και με τον Ολυμπιακό ετοιμάζεται να αρπάξει αστέρι του "τριφυλλιού" για να το στείλει στο Καμπιονάτο! Διαβάστε το τρελό παρασκήνιο...



Ως γνωστόν, η Ιταλία είναι μία από τις χώρες που συνεχίζουν να επιμένουν ελληνικά όσον αφορά τις μεταγραφές. Οι ομάδες της γείτονας χώρας "ψωνίζουν" πολύ συχνά από τα μέρη μας, με αποτέλεσμα το Καμπιονάτο να φιλοξενεί παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Οι Ιταλοί βολιδοσκοπούν ασταμάτητα τη Σούπερ Λιγκ, καθώς και τους ταλαντούχους παίκτες που βγάζει κατά καιρούς. Έναν τέτοιο, νεαρό και πολλά υποσχόμενο παίκτη, φαίνεται ότι έχουν βάλει και τώρα στο μάτι. 

Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Τζένοα, 

Ωστόσο, η Τζένοα δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα που κοιτάζει τον Λάμπρου. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του Σκύλου, τον νεαρό άσο τσεκάρει πολύ ζεστά και η Ίντερ!

Μάλιστα, οι Νερατζούρι έχουν έναν επιπλέον άσο στο μανίκι τους για την περίπτωση του παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος ακούει στο όνομα του Λάμπρου Χούτου!

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού και της Ίντερ είναι ο μάνατζερ του Λάζαρου Λάμπρου. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς ο Χούτος πιέζει τον πελάτη του να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά να αναζητήσει το μέλλον του στην Ιταλία.

Θυμίζουμε πως ο Χούτος είχε κάνει ακριβώς το ίδιο. Είχε αφήσει, δηλαδή, τις "πράσινες" ακαδημίες σε νεαρή ηλικία για να μεταγραφεί στη Ρόμα και τώρα επιδιώκει να πείσει και τον πιτσιρικά του Παναθηναϊκού να ακολουθήσει τα χνάρια του...





ΠΗΓΗ SPORTDOG

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.