Ταχύτητα 130-150 χιλιομέτρων την ώρα είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες.


Ταχύτητα 130-150 χιλιομέτρων την ώρα είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, την ώρα που έμπαινε στη κλειστή και μοιραία στροφή του δρόμου, όπως διαπιστώνουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ελληνικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, τις είχαν περάσει πίσω από τα καθίσματα και τις είχαν κουμπώσει στις θέσεις κλειδώματος για να «κοροϊδέψουν» τις ηχητικές προειδοποιήσεις του οχήματος, όπως προκύπτει από την πρώτη έρευνα των αξιωματικών της Τροχαίας.

Ο μόνος επιβάτης που φορούσε ζώνη είναι η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρώς. Οι αερόσακοι άνοιξαν κανονικά. Ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο 33χρονος τραγουδιστής Παντελίδης δεν θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του. Τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες. Το τζιπ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το ακριβές ύψος της οποίας θα το μάθουμε από την πραγματογνωμοσύνη, επισημαίνουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί. «Η στροφή είναι γνωστή για την επικινδυνότητά της. Είναι πολύ κλειστή και έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα, όχι όμως θανατηφόρα» δηλώνει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ..

Ο 33χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος μάρκας Mercentes, προσπάθησε την τελευταία στιγμή να στρίψει το τιμόνι για να μη βγει εκτός δρόμου αλλά δεν τα κατάφερε. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από τα τραύματα που του προκάλεσαν τα σιδερένια κιγκλιδώματα, πάνω στα οποία προσέκρουσε το όχημα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Παντελίδης εγκλωβίστηκε στο τζιπ, ενώ ενδεικτικό είναι ότι η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του διήρκησε περισσότερα από 45 λεπτά.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 08:10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercentes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Ο Παντελίδης μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και οι δύο κοπέλες, ηλικίας 21 και 30 ετών.

Σοβαρά τραυματίστηκε η 30χρονη, η οποία φέρει κατάγματα στα πάνω και κάτω άκρα και υποβλήθηκε σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Οι αξιωματικοί της Τροχαίας περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν πάρει καταθέσεις διότι δεν το επέτρεπε η κατάσταση της υγείας τους. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς η 21χρονη σε κατάσταση σοκ λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα ήταν «ο Παντελίδης είναι μέσα στο αυτοκίνητο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.