Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ζητά την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ επειδή, μεταξύ άλλων, δεν δέχονται τις παρεμβάσεις του στο διαγωνισμό για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Το έγγραφο, το οποίο υπογράφουν τόσο ο υπουργός Υγειας Ανδρέας Ξανθός οσο και ο Παύλος Πολάκης έφερε στη δημοσιότητα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αφού εξέδωσε δικό της πίνακα κατάταξης των προσληφθέντων, ζητά παραιτήσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Καταλογίζει στα 9 μέλη του ΔΣ του οργανισμού «απείθεια» και ουσιαστικά τους βάζε.
«Ας βρουν άλλη μεθοδολογία οι κυρίοι υπουργοί. Και οι τρεις λόγοι που επικαλούνται είναι αβάσιμοι. Έχουν γίνει παρανομίες εκ μέρους του υπουργού. Δεν προτιθέμεθα να παραιτηθούμε» ήταν η πρώτη αντίδραση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάση Γιαννόπουλου.
«Υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με τον διαγωνισμό μετά την παρέμβαση Πολάκη. Σας θυμίζω ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση εκ μέρους τριών βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννόπουλος. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.